Κεντρικό Δόγμα της Βιολογίας, με φαντασία!

Κάνοντας κλικ εδώ μπορείτε να δείτε τη δημιουργικότατη εργασία μαθητών της Β’ Λυκείου πάνω στο Κεντρικό Δόγμα της Βιολογίας!

Όσοι μαθητές της Β’ Λυκείου – ή άλλης τάξης – θέλουν, μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις υπάρχουσες εικόνες και τα κείμενα, για να δημιουργήσουν ένα βιντεάκι με επεξηγήσεις (σε υπότιτλους ή προφορικές) και να το ανεβάσουμε στο youtube! (Αν χρειάζεστε τις εικόνες σε υψηλότερη ανάλυση στείλτε μου μήνυμα.) Οι επεξηγήσεις μπορούν να γίνουν στα ελληνικά, στα αγγλικά (για μεγαλύτερη προβολή & απήχηση στο youtube) ή και στα 2!

Όσοι ενδιαφέρεστε let me know.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

2 comments on “Κεντρικό Δόγμα της Βιολογίας, με φαντασία!

  1. Συνάδελφε, ομάδα, συγχαρητήρια! Η αναλογία της »μαγειρικής» όπως την ονομάζω, πάντα »πιάνει» στη διδασκαλία του ΚΔΒ, από τη Γ Γυμνασίου ως τα βαθιά του Λυκείου. Ωστόσο, η οπτικοποίηση – μοντελοποίηση με αφήνει πολύ πολύ ικανοποιημένο. Φαντάζομαι μπορώ να χρησιμοποιήσω κατά βούληση τη δουλειά σας στη διδασκαλία στο σχολείο, σωστά; Ευχαριστώ.
    Γιώργος Αρλαπάνος, Βιολόγος, καθηγητής ΔΕ.
    ΥΓ to blog μου και στο οποιο αναδημοσιευσα τη δουλεια σας ειναι το: http://learningaliveexperience.blogspot.gr/

  2. Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια, συνάδελφε. Όπως και για την προώθηση της δουλειάς των παιδιών εκτός του νησιού μας στο πολύ ενδιαφέρον blog σας. Φυσικά και είστε ελεύθεροι να την χρησιμοποιήσετε με τον τρόπο που θέλετε, άλλωστε η δημιουργικότητα στη μάθηση μπορεί και πρέπει να έχει χαρακτήρα συμμετοχικό από όλους προς όλους. Θα χαρούμε να μάθουμε για τα δικά σας αποτελέσματα!

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s