Ερευνητική Εργασία της Α’ Λυκείου

Επειδή δε θα κάνουμε την αυριανή ώρα του Project, σας γράφω από εδώ και φροντίστε να ενημερώσετε και όσους δεν το δουν.

ΟΜΑΔΑ ερωτηματολογίου εφήβων: τα ερωτηματολόγια στο ίντερνετ είναι μόλις 40. Ιδανικά θα έπρεπε να είναι πάνω από 50-60, επομένως καλό θα ήταν να δίνατε και χειρόγραφα (και στη συνέχεια να βγάλετε συνολικά ποσοστά = περισσότερη δουλειά, καλύτερος βαθμός στην αξιολόγηση).  Επειδή όμως μας πιέζει ο χρόνος, αν δεν προλαβαίνετε ξεκινήστε να γράφετε όσα είπαμε.

ΟΜΑΔΑ ερωτηματολογίου αντισύλληψης: Ισχύουν τα ίδια.

ΟΜΑΔΑ ερωτηματολογίου ΣΜΝ: Μιλήσαμε και πάτε μια χαρά. Συνεχίστε το γράψιμο και θα δούμε μαζί τις δυσκολίες που συναντήσατε την Παρασκευή.

ΟΜΑΔΑ προβολής: Από τον ΚΑΘΕΝΑ σας θέλω να δω τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα με νούμερα (αναφορές στα τραγούδια και βιντεοκλιπ, αναφορές στον τύπο, αναφορές στην τηλεόραση, αναφορές στα τρέιλερ των ταινιών) καθαρά γραμμένα σε κάποιο πίνακα. Φυσικά, πρέπει ήδη να έχετε ξεκινήσει και το γράψιμο της εργασίας: ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί.

Καταληκτική ημερομηνία που πρέπει να δώσετε ΟΛΕΣ οι ομάδες τα ερωτηματολόγιά σας είναι το πρώτο μάθημα μετά τις εκλογές, δηλαδή 8 ΜΑΪΟΥ! Μετά θα δουλέψουμε powerpoint για την παρουσίαση. [Σημειώνεται ότι μέχρι τότε μπορείτε να φέρετε σε πρόχειρη εκτυπωμένη μορφή την εργασία σας, για να γίνουν κάποιες διορθώσεις πριν να την παραδώσετε, ούτως ώστε η τελική μορφή να είναι αρτιότερη και φυσικά να πάρει υψηλότερο βαθμό.]

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s