Υλικό για τη Βιολογία Γενικής Παιδείας

Μέσα στο Πάσχα και μέχρι την επόμενη φορά που θα βρεθούμε, θα πρέπει:

– Να τελειώσετε με την επανάληψη του 3ου Κεφαλαίου και να κάνετε τις Ερωτήσεις Κλειστού Τύπου που σας δόθηκαν συρραμένες με τις σημειώσεις. Θα ανεβούν οι απαντήσεις στην Κατηγορία «Ερωτήσεις», για να τα ελέγξετε.

– Να κάνετε μια καλή επανάληψη εφ’ όλης της ύλης και να κατεβάσετε και να γράψετε το διαγώνισμα εφ’ όλης της ύλης, που υπάρχει στην κατηγορία «Διαγωνίσματα» (κάποιοι συμμαθητές σας γνωρίζουν τον κωδικό, ρωτήστε τους ή αλλιώς στείλτε μου mail)

– Να βρείτε και να κάνετε τα Θέματα Α (πολλαπλής επιλογής με τις απαντήσεις τους) και τα Θέματα Δ (συνήθως ασκήσεις – ερωτήσεις) από την κατηγορία «Διαγωνίσματα», από τα περασμένα θέματα έως το 2008 (αν κάποια είναι εκτός ύλης αγνοήστε τα)

– Με το που γυρνάμε από Πάσχα θα δουλεύουμε τα απογεύματα της Δευτέρας τα πρόσφατα περασμένα θέματα. Συνεπώς, μία φορά τη βδομάδα θα πρέπει να κάνετε καλή επανάληψη, για να γράφετε τα διαγωνίσματα προσομοιωτικά. Μετά, θα τα βλέπουμε μαζί τα βράδια των Δευτερών (α) αυτά που έχετε δουλέψει σπίτι (που καλό είναι να τα έχω νωρίτερα, για να τα παίρνετε διορθωμένα) και (β) τα θέματα από εξετάσεις που δε θα έχετε δει σπίτι, και θα τα δουλεύουμε μαζί και επί τόπου. Για το σκοπό αυτό, θα σας ανεβάσω τα αρχεία αυτά στο blog και θα σας πω ποια να ετοιμάσετε και ποια να εκτυπώσετε απλώς, για να τα δούμε στην τάξη. Θα τα ανεβάσω μέσα στη Μεγάλη Βδομάδα, μην ξεχαστείτε!

– Τη Δευτέρα 23/4, δε θα μπορέσω να κάνουμε το μάθημα, επιστρέφω στην Κάρπαθο την Τετάρτη 25/4. Αν μπορείτε, κανονίζουμε μια άλλη μέρα εκείνης της εβδομάδας, για να μη χάσουμε το μάθημα.

Αυτά προς το παρόν. Να έχετε καλό Πάσχα, να αξιοποιήσετε το χρόνο σας διαβάζοντας (λίγο έμεινε!) αλλά και να ξεκουραστείτε και λίγο, να είστε συνεπείς σε όσα λέμε μαζί και να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και σε όσα κάνατε μια ολόκληρη χρονιά!

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s